Dr Szabó Katalin bőrgyógyász kozmetológus főorvos

 

 

Kedves leendő betegeim!

Örülök, hogy honlapunkon köszönthetem önöket.

 

1984-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

Kiskunhalason, a Kórház Bőrosztályán kezdtem dolgozni, majd a Hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórházban, a Belgyógyászati osztályon folytattam munkámat. Később, mivel mindig is bőrgyógyász szerettem volna lenni, a Bőrgyógyászaton helyezkedtem el. Azóta is ott dolgozom a járóbeteg szakellátás főorvosaként.

Férjemmel 2001-ben alapitottuk az Uro-Derma Egészségügyi Betéti Társaságot, melyben urológiai és bőrgyógyászati-kozmetologiai magánorvosi tevékenységet végzünk.

 

2007 elejétől inditottam magánrendeléseimet Szegeden és Hódmezővásárhelyen, az állami egészségügy jelenlegi állapotától teljesen eltérő, modern, barátságos, kellemes, európai környezetben, tekintettel a szakterület kényes, diszkrét természetére.

 

Dr Kovács Endre sebész urológus főorvos.

 

1984-ben végeztem Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. A Hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház Sebészeti osztályán dolgozom. 1989-ben szakvizsgáztam általános sebészetből, majd ezután az urologiai részlegen kezdtem dolgozi. 1995-ben szakvizsgáztam urologiából. Azóta is itt dolgozom urológusként, ügyeletben általános sebészkénti ügyeletvezetőként. Ezalatt elvégeztem a lézergyógyászati, lézersebészeti és lézerurologiai továbbképzéseket, az országban elsők között végeztünk lézermütéteket. Résztvettem a hasi és kismedencei ultrahang ráépitett továbbképzésen, melyet kórházi és privát munkámban is hasznositok. 1996 óta van magánpraxisom Hódmezővásárhelyen. 2001-ben alakitottuk feleségemmel Dr Szabó Katalinnal az Uro-Derma Egészségügyi Betéti Társaságot, melyben bőrgyógyászati és urologiai gyógyitó tevékenységet folytatunk.